werk // PUBLICATIE

PUBLICATIE // A.W. Bruna Uitgevers

Voor A.W. Bruna Uitgevers heeft Noinoloi verschillende uitingen ontworpen, zoals abri's, folders, reisdagboekje, boekenleggers, achterwand van een stand en advertenties.

Voor de Libelle Zomerweek heeft Noinoloi de achterwand van de stand ontworpen.

Abri's voor achter de fiets

Een reisboekje met illustraties

PUBLICATIE // Alfa's van Leiden

In het boek ‘Alfa’s van Leiden’ worden tien ondernemers geportretteerd die in Leiden hebben gestudeerd, daar nog steeds woonachtig zijn en daar hun ondernemersactiviteiten zijn begonnen.

PUBLICATIE // Gemeente Wassenaar – Den Deijl

'Den Deijl in Stijl - Samen schrijven we geschiedenis'​ is de naam van een publiekscampagne die Noinoloi samen met een aantal leden van UNIT-2 heeft uitgevoerd voor de gemeente Wassenaar. Doel was inwoners van Wassenaar te laten meedenken over de toekomst van Huize Den Deijl. Noinoloi heeft het beeldmerk ontworpen en een bijbehorend boekje gemaakt.

PUBLICATIE // Fonds Slachtofferhulp

Samen met Loek Weijts – die de infographics verzorgde – heeft Noinoloi het jaarverslag van Fonds Slachtofferhulp ontworpen.

Deze bestond uit een digitale pdf van 68 pagina's en ingekorte geprinte versie van 12 pagina's. Dit is de geprinte versie.

PUBLICATIE // Rijksmuseum van Oudheden

Rijksmuseum van Oudheden heeft Noinoloi benaderd om een speurspel voor kinderen te ontwerpen voor de tentoonstelling over de Romeinen. Het spel bevat een spelbord en speelkaarten met opdrachten.

PUBLICATIE // Brochures

Noinoloi heeft brochures gemaakt voor verschillende klanten, zoals: Landelijk Kennisinstituut Cultuur­educatie en Amateurkunst en Fonds voor

Cultuurparticipatie, gemeente Leiden, SNPI, GGD West-Brabant en woningcorporatie Portaal.